Interim Zorg

&FS is ook gespecialiseerd in flexibel personeel voor het welzijn en zorgsector. Bij ons staat de klant centraal. Wij luisteren graag naar het persoonlijk verhaal en levensovertuiging zodat wij de juiste zorgprofessionals aan hen kunnen koppelen. Wij bemiddelen zorgprofessionals in verschillende vakgebieden zoals gehandicaptenzorg, verslavingszorg, jeugdzorg, forensische zorg en psychiatrie. Wij verstaan het vak hierdoor maken wij samen de zorg beter.

Tarieven

&FS heeft geen geheimen en is transparant richting de opdrachtgevers en de zorgprofessionals betreffende alle voorwaarden met betrekking tot bemiddeling.

Interim

&FS beschikt over een Zorg-team (Z-Team) van deskundige zorgprofessionals waar instellingen van gebruik kunnen maken om hun eigen capaciteit aan te vullen.

Het Zorg-team bestaat o.a. uit:

  • SKJ geregistreerde professionals;
  • Social workers;
  • Gedragswetenschappers;
  • Psychiaters;
  • Therapeuten;
  • Behandelaren.

Voor de interim opdrachten hanteren wij een overeengekomen marktconform uur tarief exclusief BTW. Zorgprofessionals kunnen rekenen op een marktconform uur tarief waarbij de marges bekend zijn.

Werving en selectie

Bemiddelingsfee voor vaste zorgposities bedraagt 24% van het bruto full-time jaarsalaris uitgaande van een exclusieve wervingsopdracht, no cure no pay. Het jaarsalaris is het salaris inclusief vakantiegeld en eventuele 13e en 14e maand. Wij berekenen geen fee over een bonus, een leaseauto of andere emolumenten.

Jobcoach

&FS begeleidt zijn cliënten bij het vinden en behouden van een betaalde baan. De cliënten worden persoonlijk ondersteund bij het verrichten van de taken op de werkplek. Na het coachingstraject kan de werknemer met plezier zelfstandig zijn werk uitvoeren.

Wilt u meer weten over interim zorg of bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op.