Diensten

Tarieven

&FS heeft geen geheimen en is transparant richting de opdrachtgevers en de professionals betreffende alle voorwaarden met betrekking tot bemiddeling.

Interim

Voor de interim opdrachten hanteren wij een overeengekomen marktconform uur tarief exclusief BTW.
Professionals kunnen rekenen op een marktconform uur tarief waarbij de marges ook bekend zijn.

Wij zijn actief in de volgende sectoren:

– Handel- Productie- Retail- Bank- Verzekering- Hotel- Gemeente- Stichting- Zorg en Universiteit.

De professionals die wij inzetten werken als boekhouder, administrateur, financieel manager, financieel directeur, (assistent) controller financial-, business-, project en groupcontroller, governance-, risk-, compliance, (it) audit- , IFRS-, en AO/IC specialist, planning & control, rapportage- en consolidatie professional, accountant (RA/AA), project- en programmamanager.

Werving en selectie

Bemiddelingsfee voor vaste posities bedraagt 20% van het bruto full-time jaarsalaris uitgaande van een exclusieve wervingsopdracht, no cure no pay. Het jaarsalaris is het salaris inclusief vakantiegeld en eventuele 13e en 14e maand. Wij berekenen geen fee over een bonus, een leaseauto of andere emolumenten.

A-Team (Audit team)

&FS beschikt over een Audit Team van deskundige professionals waar de accountantskantoren van gebruik kunnen maken om hun eigen capaciteit aan te vullen. De professionals beschikken over recente werkervaring bij een Accountantskantoor en niet langer dan 2 jaar.

Bureau vaktechniek

&FS heeft zijn eigen bureau vaktechniek en fungeert als vraagbaak voor de (interim) Finance professionals. Per kwartaal worden cursussen en trainingen aan de professionals gegeven. Hierdoor houden wij elkaar scherp en zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Jobcoach

&FS begeleidt zijn cliënten bij het vinden en behouden van een betaalde baan. De cliënten worden persoonlijk ondersteund bij het verrichten van de taken op de werkplek. Na het coachingstraject kan de werknemer met plezier zelfstandig zijn werk uitvoeren.

Heeft u vragen of interesse in onze dienstverlening neem dan gerust contact met ons op.